Haugesund Sparebank

Er du en inspirerende leder som bygger kultur og bidrar til kundefokus for våre personkunder?

Banksjef Personmarked

Stadig flere velger Haugesund Sparebank som sin bank og vi opplever god vekst i alle kundegrupper. Vi tror at dagens og morgendagens bankkunder både verdsetter digitale løsninger og møtet med en personlig rådgiver. For oss handler dette om å være lokal, nær og personlig.

For å lede vår satsing i personmarked søker vi nå en utviklingsorientert, motiverende og engasjert leder som får en sentral rolle i banken. Du vil få totalansvar for alle aktiviteter innenfor personmarkedet, og våre nærmere 30 rådgivere og syv avdelingskontor.

Vi skal gi profesjonell rådgivning og skape gode kundeopplevelser. Sammen med dyktige rådgivere og medarbeidere sørger du for at banken videreutvikler et sterkt kundefokus hvor bredderådgivning og proaktivitet står sentralt. En viktig del av lederoppgaven din blir å drive salgsledelse og bygge en kundesentrisk kultur.

Du blir en del av en kompetent og offensiv ledergruppe som har stor tro på fremtiden både for banken og regionen vår.

Ansvarsområder:

Du vil få totalansvar for den strategiske og operative ledelsen av alle avdelinger på personmarked. Sammen med våre dyktige rådgivere og ledere sørger du for at vi driver proaktiv og profesjonell rådgivning med kunden i fokus. Du vil også drive salgsledelse og være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av salgsaktiviteter. Som leder for personmarked vil du også inneha rolle som hvitvaskingsansvarlig i banken.

Din kompetanse:

Du er en dyktig leder med erfaring fra salgsledelse, kulturbygging og endringsledelse. Du har høyere utdanning, og gjerne relevant bransjeerfaring. Det er en stor fordel om du har erfaring med hvordan teknologi påvirker kundedialog og har erfaring med å skape eierskap og motivasjon for å jobbe smartere og bedre for kunden.

Dine personlige egenskaper:

Du er en inspirerende leder som liker utfordringer og er god på å få folk med deg. Din forretningsforståelse gjør at du vet hvilke prioriteringer som bør settes høyest, og hva både du og virksomheten bør fokusere mest på. Du forstår også at for å lykkes i bank må du kunne arbeide strukturert og selvsagt ha en høy faglig og personlig integritet.

Vi tilbyr:

Du får en spennende lederstilling med store påvirkningsmuligheter i en bransje i stor utvikling. Arbeidsoppgavene vil være allsidige og varierte, og du vil få stor individuell frihet og ansvar. Vi har et godt og inspirerende arbeidsmiljø og har gode personalbetingelser.

Nysgjerrig?

Vår rådgiver i Human, Odd Arild Sævik (450 21 995), tar gjerne en uforpliktende og konfidensiell prat med deg. Spørsmål kan også rettes til Administrerende banksjef, Bente Haraldson Syre (907 65 432).
Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en tidlig fase dersom dette blir oppgitt i søknad.

Del på:
Fylke:
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
01.03.2020
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Haugesund
Kontaktpersoner:
Bente Haraldson Syre
mob: +47 90765432

Odd Arild Sævik
mob: +47 45021995

Tilbake til toppen