Appex

Vi søker etter en kreativ og lidenskapelig...

Webutvikler

Arbeidsoppgaver

Som webutvikler i Appex vil du jobbe i utviklingsteamet vårt i Haugesund. Prosjektene er både team-baserte og selvstendige. De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Webutvikling og frontendutvikling
  • Konseptutvikling
  • Teknisk ressurs for å bidra til økt salg og nye kunder

 

Kvalifikasjoner

Du brenner for webteknologi, og holder deg oppdatert på hva som skjer innenfor fagfeltet. Du er nysgjerrig av natur, og har erfaring med utvikling av nettsider og/eller andre webapplikasjoner. Du er lidenskapelig opptatt av brukervennlighet og har et godt øye for design. Som konsulent samarbeider du godt med både kunder, utviklere og andre fagressurser. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Som webutvikler forventer vi at du skriver flytende HTML og SASS/SCSS, og har god kompetanse på JavaScript/TypeScript. Du behersker PHP, har kjennskap til WordPress (vår foretrukne CMS-løsning), og har gjerne erfaring med moderne JavaScript-rammeverk som Aurelia, Angular og Vue.

 

Appex og hva vi tilbyr

Appex er et kreativt teknologiselskap. Vi er over 40 lidenskapelige medarbeidere som brenner for å skape bedre opplevelser! Når vi ansetter medarbeidere bruker vi kulturen, visjonen og verdiene som grunnlag.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, bonusordning og en humørfylt arbeidshverdag med gode kolleger og spennende prosjekter med moderne teknologi. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig. Som en av Norges beste arbeidsplasser har vi fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Vi har utvidede forsikringsordninger og andre sosiale goder.

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Raglamyr i Haugesund.

 

Er du interessert eller lurer du på noe mer?

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell samtale om stillingen? Ta kontakt med Odd Arild Sævik, Partner i Human, på mob 450 21 995. De vil behandle din henvendelse konfidensielt overfor Appex i en innledende fase.

Hvis du har flere spørsmål, kan du ta kontakt med Hein Tore Tønnesen, Leder Consulting i Appex, på telefon 977 33 822 eller hein.tore.tonnesen@appex.no.

Del på:
Fylke:
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
28.11.2018
Tiltredelse:
Etter avtale
Arbeidssted:
Haugesund
Kontaktpersoner:
Odd Arild Sævik
mob: +47 45021995

Hjemmeside:
https://appex.no/
Tilbake til toppen