ASKO Vest AS

Vi søker nå etter:

Teamleder Sammenstilling

ASKO Vest AS er i sterk vekst og vi ser for oss fortsatt ekspansjon og utvikling. Selskapet har en stor og kompleks vareflyt. Avdelingen for Sammenstilling har ansvar for mottak, sammenstilling og klargjøring av varer fra ulike transittleverandører samt egenproduserte varer. Som Teamleder vil du ha ansvar for drift og personal på avdelingen og inngå i lederteamet til Distribusjonssjef. Stillingen innebærer å arbeide systematisk med budsjett, måltall, prognoser og internkontroll/avvikshåndtering. Teamleder skal sikre den daglige driften av avdelingen og ha personalansvar for deler av avdelingens ca. 50 medarbeidere. Stillingen rapporterer til Distribusjonssjef.

Vi søker en handlekraftig og samarbeidsorientert Teamleder med:

  • Høyere utdanning og relevant erfaring innen logistikk og ledelse (Relevant arbeidserfaring kan veie opp for manglende utdanning)
  • Kjennskap og /eller erfaring fra varehandel og erfaring med håndtering av komplekse arbeidsoppgaver
  • Pågangsmot og resultatorientert innstilling
  • Dokumentert erfaring fra operativ ledelse
  • Kundefokus
  • Gode muntlige og skriftlige språkkunnskaper i norsk og engelsk

Som person er du selvledende og vet å disponere din tid og energi på en målrettet måte. Du er utholdende og prioriterer å få jobben gjort og håndterer hindringer uten å miste fokus. Du er opptatt av å overholde tidsfrister og nå dine mål og organisasjonens kvalitetskrav. Som teamleder er du opptatt av samarbeid og bidrar aktivt inn mot dine medarbeidere for å oppnå ønskede resultater.

Vi kan tilby:

  • Spennende og krevende arbeidsoppgaver i et hektisk miljø
  • Gode betingelser
  • Et godt arbeidsmiljø blant dyktige medarbeidere

Er dette en type utfordring som ligger innenfor ditt ambisjonsnivå kan du registrere en henvendelse med CV på vedlagt link snarest og innen 25. oktober i 2017. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ørjan Hummelsund i Human AS på mobil 913 11 991. Alle henvendelser vil behandles konfidensielt. Etter samtykke fra aktuelle kandidater vil bakgrunnskontroll bli gjennomført.

Del på:
Fylke:
Hordaland
Søknadsfrist:
25.10.2017
Arbeidssted:
Arna - Bergen
Kontaktpersoner:
Ørjan Hummelsund
mob: +47 91311991

Hjemmeside:
http://www.asko.no
Tilbake til toppen