Ny bruker

  • Minimum 6 tegn
  • Små og store bokstaver
  • Minimum 2 tall

Personverngaranti

Gjennom å gi personlig informasjon i søknad og CV gir du Human AS retten til å benytte dine personlige data til rekrutterings- og seleksjonsformål. Vi garanterer at personopplysninger ikke vil bli brukt i andre sammenhenger eller av andre virksomheter.
Vær nøye med utfylling av informasjon vedrørende din utdanning og erfaring. Det gjør at dine opplysninger blir mer søkbare for oss i forbindelse med rekrutteringsoppdrag hvor vi leter etter kandidater med spesifikk kompetanse/utdannelse og vi vil således lettere kunne ta kontakt når vi har oppdrag som passer med din kompetanse.
Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår kontraktforpliktelse overfor deg. Du kan når som helst gå inn å slette dine opplysninger eller gi beskjed om at du ønsker at disse skal slettes.
Du er selv ansvarlig for at den informasjonen du oppgir er korrekt. Gjennom disse sidene har du muligheten til å kontrollere de opplysningene du har gitt, samt endre disse, ta bort eller legge til informasjon.

Ørjan Hummelsund i Human AS er overordnet ansvarlig for all rekruttering og seleksjon til faste stillinger i vår virksomhet. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser kan du kontakte oss på e-post orjan@human-as.no

Vi gjør oppmerksom på at alle jobbsøkere må akseptere vår personverngaranti for å kunne sende inn sin søknad.

  Jeg aksepterer herved personvernbetingelsene *

Informasjonskapsler og personvern

En informasjonskapsel er en liten informasjon lagret som en tekstfil på datamaskinen din. Denne brukes av en nettserver når du søker på visse nettsider som du har besøkt før.

Informasjonskapsler brukes vanligvis når du registrerer deg for tjenester (slik som nettdrift). Informasjonskapsler blir også vanligvis brukt til innloggingsfunksjoner. Informasjonskapsler kan bare brukes med domenenavnet som lagret dem. Vanligvis bruker nettserveren informasjonskapsler for å kunne fungere korrekt på nettsiden, og informasjonen er ikke noe mer enn en streng med bokstaver og tall.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene brukes for å aktivere hovedfunksjonaliteten. Det hjelper deg å navigere gjennom nettsiden når du har logget inn. De inneholder ikke noe personlig informasjon og blir automatisk slettet når du lukker nettleseren din.

Informasjonskapsler som brukes

Tabellen nedenfor viser informasjon om alle informasjonskapslene som er brukt på denne siden.
Navn på informasjonskapsel Type Brukt for Utløper (hvis ikke sesjonsbasert)
- SPORINGS-ID
- Sesjon
- For å få informasjon om applikasjonen så vel som å gi sømløs navigasjon når du logger inn.
- Slutt på sesjon
- cookie_msg
- Vedvarende
- Informasjonskapselsamtykke; du har gitt ditt samtykke til å bruke informasjonskapslene på siden vår og slutter å vise denne meldingen.
- Levetid

Slette informasjonskapsler

Klikk her hvis du føler at du må slette informasjonskapslene.
Følg instruksjonene for å slette informasjonskapslene for den aktuelle nettleseren som du bruker.